преди 9 месеца

2020 – какво ни предстои?

Началото на януари е най-точният момент за равносметка на това какво постигнахме миналата година и какво ни предстои в следващите 12 месеца. Ето какво планираме и кои теми, свързани с управлението на документи и автоматизирането на бизнес процеси, ни вълнуват най-силно.

Кратка равносметка

През 2019 два пъти обновихме DocuWare – с версии 7.1 и 7.2, а паралелно обновихме и мобилното ни приложение. Допълнително, представихме новата функционалност Process Planner, която улеснява работата с документация и планирането на свързани с нея сложни процеси. Всички тези подобрения и нововъведения целят да опростят ежедневната работа, да повишат ефективността и да освободят време и ресурси на бизнеса.

Какво предстои

За нас обаче е по-вълнуващо да гледаме напред, а не да премисляме миналото. Какво ще ни донесе новата година? Още нови версии на DocuWare, разбира се! Но дори по-интересна за вас ще бъде DocuWare User Conference през юни – голямо събитие, което ще предложи обучение и нетуъркинг за всички клиенти на DocuWare.

Ще бъде проведено в Орландо, Флорида, но ако не можете да присъствате - горе главата! Можете спокойно да се включите в DocuWare Academy – тя ще предложи различни курсове за потребители и администратори, за абсолютни начинаещи, както и за напреднали. Съдържанието на курсовете и всички други детайли скоро ще бъдат публикувани в продуктовия блог за потребители на DocuWare.

Разбира се, ще ви държим в течение за всички важни теми като защита на личните данни, дигитална обработка на фактури и т.н. Как ще се променят стандартите за електронни фактури и какъв ефект върху тях ще има предстоящият Brexit? Друга важна тема през 2020 без съмнение ще бъде и тази за електронните подписи.

Това ли са най-важните теми и за вас?

Обратната връзка е изключително важна за нас! Тя ни позволява да включваме по-качествено и полезно за вас съдържание в нашия блог. Споделяйте кои теми са от най-голямо значение за вас, какво харесвате в DocuWare и какви функционалности липсват в него.

Да не забравяме – целият маркетинг екип на Немечек България ви желае успешна и щастлива Нова година!